Відповісти
 Круглий стіл клубу
UR5SEQ
25 August 2016 12:15
Повідомлення #41


Учасник
  • 34

Репутація: 1
Група: Радіоаматор
Повідомлень: 26
Заєрестрований з: 7.01.2012
ICQ:--
Вітаю Руслан Орестович!!! Ну от ти сам прослухав свій сигнал? Ніби і чистенько, ніби і якість не погана. Да, отак звучіть станція ваша, в єфіри. Цей запис уже ліпшиий, ніж попередні, там ще обмеження явніше прослуховувалось, хоча інформація читалась 100%....Не можу четко. що іменно, але ще присутне, якесь, обмеження, причому не приемне...Якщо, по простому сказати, то може бути і так, криміналу великого немае, люди взагалі, набагато гіршими сигналами працюють, набагато-набагато. Ну а якщо по великому рахунку, та ще знаючи твій трансівер, красоту твого сигналу, щось ну явно, псуе і не сперечайся:- "Красота, єто красота, она спасет мир" При всьму тому, вона повина бути присутня і в твоему сигналі.... Ну не знаю, це мое ИМХО. Це так, між іншим. а взагалі, пишу по іншому питанню: В дні активності, я по любому, буду в єфірі, може і не один раз, і не на одному "ДІАПАНОСІ" Шутка, це щоб ти посміхнувся, так от, моя станція буде давати 20 очок. В журналі ставити час проведення QSO, чи то лишне??? Як я зрозумів, акуратно писати в журналі зв'язки, а потім зазнімкувати і переслати. на всякий випадок, тобі. "Мало лі что", опять шутка, може комусь і знадоблюсь, для отримання диплому.... Це мене білше всього турбуе. Меморіальні станції, як я слухав, тілки 5-9, або 5-9-9 дають, а от ставлять вони час, не ствлять. чи може у них комп. працюе, я не можу зоринтуватися. Щоб не сталося так,що я просто поактивнічаю в свое задоволення, "сам собі приемний". Може де хто буде спиратися і на зв'язки зі мною...Знову ИМХО.... Ну якось так... Будь ласка...
Перейти на початок сторінки
UW5SW
25 August 2016 15:22
Повідомлення #42


Активний учасник
  • 51

Репутація: 0
Група: Технічний адміністратор
Повідомлень: 139
Заєрестрований з: 14.08.2009
ICQ:--
Вітаю!
Так, з приводу сигналу я зрозумів про що йде мова. Зараз займаюсь мікрофоном і настройками, постараюсь зробити більш широкочастотний сигнал, бо ці настройки були під ЧУ "накручені".

У днях активності треба працювати як звичайно, писати в журналі позивний, рапорт, час, частоту і дату. Як говорили на КС, для отримання диплому франківськими станціями, журнал передавати скоріш за все не треба буде. От хіба, як виникнуть сумніви про заявки від інших аматорів, може треба буде підтвердити зв'язок в апаратному журналі по телефону.

--------------------
uw5sw@qrz.if.ua
+380953461680
https://www.facebook.com/UW5SW
Перейти на початок сторінки
UR5SEQ
25 August 2016 18:57
Повідомлення #43


Учасник
  • 34

Репутація: 1
Група: Радіоаматор
Повідомлень: 26
Заєрестрований з: 7.01.2012
ICQ:--
Дякую, Руслан. Заздалегіть , розкреслю собі журнал, окремий, і думаю. буде все ОК. Швидкість, якщо буде ПАЙ-ЛАП, упаде. але вона, буде не доречна. Насамперед, просто. буду проводить зв'язки, як завжди. Відверто скажу:- давно з нормальним журналом не працював, з часів "Карпатских далей". У мене, як у "нормального чувака:- РОБОЧІЙ". Це щоб ти, наразі, посміхнувся......)))))
Перейти на початок сторінки
UR5SEQ
1 жовтня 2016 21:22
Повідомлення #44


Учасник
  • 34

Репутація: 1
Група: Радіоаматор
Повідомлень: 26
Заєрестрований з: 7.01.2012
ICQ:--
Доброго всім часу доби! Що це у нас на форумі ніякої активності??? Не подобство шановні.... На перший траз, ПО-ПЕ-РЕД-ЖЕН-НЯ!?)))
Перейти на початок сторінки
Швидка відповідь Відповісти
1 аматорів читають цю тему (гостей: 1)
Радіоаматорів: 0

  Поточний час: 28 March 2024 23:25