QRZ-Прикарпаття » Новини » Запрошення на урочистий захід

Запрошення на урочистий захід

Опублікував на сайті UW5SW від 19.08.2016, 13:52
 (голосів: 0)

 

Запрошення!

Громадська спілка "Всеукраїнська Радіоаматорська Ліга” (далі - ГС "ВРЛ”) до 25-ї річниці Дня Незалежності України проводить урочистий захід роботи в Радіоефірі колективної аматорської Радіостанції. 

За часи Незалежності нашої Держави завдяки сумлінній роботі  меморіальних та спеціальних позивних сигналів, присвячених особливим  подіям нашої історії, дивовижної краси природньо - архітектурних цінностей України, велика чисельність Радіоаматорів з усього світу так захопливо цікавились історією, культурою, традиціями нашої Держави. Ювілейна дата Дня Незалежності України стала особливою нагодою сповістити на увесь світ за допомогою радіохвиль про цю подію. 

Радіоаматорами України буде здійснена урочиста робота в Радіоефірі у різний спосіб та різними видами зв’язку. Колектив ГС "ВРЛ” має честь здійснювати роботу урочистої аматорської Радіостанції присвяченої 25-річчю Дня Незалежності України з самісінького центру нашої столиці на території КП "Водно - інформаційний центр”. 

Заплановано окрім виходу в Ефір інформаційно - просвітницька робота з гостями заходу про нашу діяльність для подальшого розвитку та популяризації аматорського Радіозв’язку, налагодження дружніх та конструктивних відносин з представниками державних установ, що здійснюють регулювання діяльності Радіоаматорів. 

Захід відбудеться 24 серпня 2016 року  за адресою: м. Київ, вул. Михайла Грушевського, 1В, КП "Водно - інформаційний цент” ("Музей Води”) з 10:00 до 18:00. Сподіваємось на Вашу підтримку нашого унікального заходу та присутність. 

73! de UR5UGM

Водно - інформаційний центр:
http://leov96.wixsite.com/aqua1

 

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар