QRZ-Прикарпаття » Новини » Технічна конференція радіоаматорів на косівщині

Технічна конференція радіоаматорів на косівщині

Опублікував на сайті UW5SW від 18.09.2011, 17:22
 (голосів: 4)
З 23 по 25 вересня 2011 року, радіоклубом "Прикарпаття" проводиться радіоаматорська технічна конференція. Метою даного заходу є обговорення сучасного стану радіоаматорства, технічних та організаційних новин. Проведення семінару відбудеться в приміщенні СТК ТСОУ м. Косова.

Умови та місце проживання залежатимуть від кількості учасників. Попередньо планується розміщення учасників в будинках власників - "Зелений туризм". Остаточну інформацію планується отримати після відїзду UT5SA до місця проведення 21.09.2011.
Робота конференції розпочинається з заїзду учасників у пятницю, 23 вересня, після обіду, реєстрація та розміщення. На завершення дня знайомство та спілкування за вечерею.

Зранку в суботу похід на знаменитий косівський базар сувенірів. З 9:00 відкриття технічного семінару, доповіді учасників, відповіді на запитання, з перервою на обід. Після завершення семінару, відпочинок, спілкування, вечеря.

Зранку, в неділю, прогулянка в гірській місцевості, збирання грибів. Після цього розпочинається відїзд учасників.

Формується перелік цікавих для обговорення тем доповідей семінару. Свої пропозиції прохання подавати на адресу організаторів.

За довідками звертатись до Радиша Василя Васильовича, UR5SEI, по тел. (098) 829-99-61 та Діхтяра Владислава Петровича, UT5SA, по тел. (095) 501-99-68.

Запрошуємо всіх бажаючих радіоаматорів прийняти участь в конференції.
Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар