QRZ-Прикарпаття » Новини » Коротенький звіт про активацію URFF-0024

Коротенький звіт про активацію URFF-0024

Опублікував на сайті UW5SW від 1.09.2016, 02:46
 (голосів: 1)

 

Team: Alex UW1WU & Andy UT3WX

19-22 серпня відбулася мініекспедиція EN0WFF та EO90WU в Карпати, на г.Корчанка 1178м a.s.l., яка знаходиться в НПП “Сколівськи бескиди”.

Хочу подякувати Володимиру UR5WFP за фінансову підтримку експедиції та надану УКХ ЧМ апаратуру! Нажаль сам Володя не зміг приєднатись до нас з поважних причин.
Таким чином, вся вага розподілилась з трьох людей на двох – спорядження, харчування, особисті речі та все обладнення на КХ та УКХ.

На фото Alex UW1WU:

Крокуючи дуже помало економлячи сили, все ж попадалися о такі приємні сюрпризи:
Підйом видався надзвичайно важким і зайняв 4,5 години. Після такого шоку організм відмовлявся від активності і вимагав відпочинку.
Сонце заходило до горизонту мальовничих гір, коли ми нарешті розпочали робити перші кроки по організації побуту та підключення КХ апаратури.
В перший вечір працювали на антену LW 42м  підвішену на висоту всього 2м.
Стемніло. Вечеряли і працювали в ефірі до першої ночі.
Узгоджувальний пристрій чудово узгоджував нашу антену на 160, 80, 40 і 30м. Ефір був чистим, хіба що громові розряди натякали на зміну погоди найближчі дні.
Вранці, після гарячої кави і десятка нових QSO, свіжими силами перезакинули антену на висоту та перевірили з’єднання. Свіжі ранкові емоції надихали на активну роботу в ефірі.
21 серпня прийняли участь в Четвертому турі “Кубка Львова на УКХ ЧМ”, 432 та 145 МГц:
А після змагань гукали на 145.500 СПС.
Останній карпатський вечір був надзвичайно теплий. На висоті 1178м атмосфера ніби завмерла. Температура біля 16-17 градусів. Навколо темрява і звуки телеграфної азбуки на всю галявину, яка тонула в громових розрядах. На південному заході спалахувало небо від громовиць, малюючи контури дощових хмар. А над нами було зоряне небо, якого ніколи не побачити у місті.
Всього було проведено 505 QSO позивним EN0WFF і 208 QSO позивним EO90WU. Переважна більшість QSO проведено телеграфом – нашим улюбленим видом зв’язку.
Інфо на сайті QRZ.COM: http://qrz.com/db/en0wff  та http://qrz.com/db/eo90wu
Щиро дякуємо всім, хто слідкував та допомагав експедиції!

73 & 44!
de UT3WX & UW1WU
Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар