QRZ-Прикарпаття » Новини » Санта Клаус знову в ефірі

Санта Клаус знову в ефірі

Опублікував на сайті UW5SW від 5.12.2016, 02:02
 (голосів: 1)
Яскрава подія грудня - поява в аматорському ефірі станції Санти OF9X, яка передає різдвяну атмосферу у радіочастотному спектрі.

 

 

Вітання з країни Санта Клауса, розташованої набагато північніше від Арктичного полярного кільця.

Незабаром розпочнеться сезон різдвяних клопотів і Санта готує свої сани до іншого світового турне. Старий дуже зайнятий, але на щастя у нього є ельфи, які допоможуть йому подарувати різдвяну атмосферу всім дітям світу.

Як і у минулі роки, Ou-Hou (OH - фінські) люди привели Санту також і в радіоаматорську спільноту, використовуючи деякі високі технології. За допомогою мультимедіа та інтернету з десяток ельфів будуть працювати власними персонами на радіостанції Санти OF9X.

 

Санта Клаус знову в ефірі

 

В нагороду за зв'язки з кількома ельфами, Ваші сміливі діти, внуки, діти сусідів зможуть поспілкуватись з самим Сантою.
Майбутнє радіоаматорства знаходиться в нашій юності і Санта може бути першим їх контактом з мистецтвом радіо. Цьогорічна активність проводиться з метою вшанування пам'яті президента ARRL, почесного Jim Hayne, W5JBP, який покинув нас в той час, коли створювався проект Санти в ефірі. Ми хочемо продовжувати в його дусі - Великий проект - в такому форматі.

Дипломований поганяч оленів, лапландець Pertti "Pete" Koivula, OH2BEE/OH9U дасть Санті лице і голос завдяки його професійному досвіду, як відомого актора Гельсінського театру.

Pete добре відомий через роль у фінському національному фільмі "Невідомий солдат (The Unknown Soldier)", де він показує важкі часи війни, які ще залишаються в пам'яті загартованих фінів.

Завершення днів активності Санти означатимуть початок відзначення 100-ї річниці суверенної та незалежної Фінської нації.

Патроном OF9X і днів активності Санти є Mr. Juha Sipilä, прем'єр міністр республіки Фінляндії. Mr. Juha Sipilä щиро підтримує те, що Фінляндія є домом Санти і заявляє, що використання новітніх технологій для допомоги Санті є одним з способів підтримки Фінляндії і допомагає зробити це Різдво особливим. Він також виказує своє задоволення від можливості збільшення числа відвідувачів, наприклад з Америки чи Китаю, які приходять щоб глибше дослідити скарби Фінської Лапландії, прилітаючи в аеропорт Санта Клауса за полярним кругом.

Більше деталей буде повідомлено пізніше. Дні активності OF9X (Old-Father-9-Christmas) підтримується Фінським органом регуляторної політики у галузі телекомунікацій (FICORA) і Фінською лігою радіоаматорів (SRAL), та організовані Radio Club of Pusula, OH9W разом з Radio Arcala, OH8X.

Також Ви можете замовити дві картинки у Фінській лізі радіоаматорів в Annika, OH2HSJ, e-mail: oh2hsj@sral.fi

1. Прем'єр міністр  Mr. Juha Sipilä і 2. Санта Клаус, OH2BEE/OH9U.


Джерело

 

Вільний переклад UW5SW

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар