QRZ-Прикарпаття » Новини » Звернення Президії ГС ВРЛ до радіоаматорів

Звернення Президії ГС ВРЛ до радіоаматорів

Опублікував на сайті UW5SW від 27.01.2017, 16:00
 (голосів: 1)


Шановні радіоаматори!

Останнім часом почистішали випадки появи в мережі Інтернет різної підробленої та неправдивої інформації, спрямованої проти ГС ВЛР та членів ГС ВРЛ.

Повідомляємо наступне.

Громадська спілка «Всеукраїнська радіоаматорська ліга» незалежна від будь-яких політичних партій і рухів, окремих осіб, які намагаються внести розлад у діяльність ГС ВРЛ та провокаційно хакерськими шляхами вкидають фальшивки проти членів ГС ВРЛ. Даремно очікувати, що вовки почнуть харчуватися морквою, а свині читати книжки. ГС ВРЛ до цього ніколи не мали ніякого діла та до цієї підлості і не будемо мати, ми діємо тільки в правовому полі. Ми беремо активну участь у суспільно-політичному житті держави, постійно співпрацюємо з органами державної влади, органами місцевого самоврядування іншими громадськими об’єднаннями України та міжнародними організаціями в інтересах вирішення питань радіоаматорства в суспільстві.
Це для нас головне.

 

Шановні радіоаматори! На різні нісенітниці і призиви «фейкових та діваних горе захисників» не звертайте уваги, вони були і будуть, а наслідки від їх дій іще ніколи не покращували наше життя та наше ХОБІ.

 

З повагою,

Президія ГС ВРЛ

Більше читайте на офіційному сайті Всеукраїнської громадської спілки: http://vrl.org.ua

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар