QRZ-Прикарпаття » Новини » КПІ запрошує на навчання

КПІ запрошує на навчання

Опублікував на сайті UW5SW від 19.06.2017, 23:27
 (голосів: 1)

Дорогі наші друзі радіоаматори,

Від себе особисто, і від імені колективу радіоаматорів   радіотехнічного клубу “Політехнік” UT7UZA - Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" звертаємось  за допомогою до вас  дорогі друзі з нашої великої багатотисячної радіоаматорської сім'ї!
У 2017 році Ваші, і Ваших друзів та  знайомих діти і внуки  будуть вступати на навчання до Вищих навчальних закладів України. Будемо вдячні Вам за надану нам агітаційну допомогу і профорієнтацію в школах, ліцеях, гімназіях, серед випускників технікумів і коледжів (молодші спеціалісти), в проведенні бесід з випускниками та їх батьками, та направлення їх адресно до нас на бюджетне (безкоштовне) навчання в Інститут енергозбереження та енергоменеджменту (ІЕЕ) – КПІ  імені Ігоря Сікорського".
В нашому інституті є багато сучасних прекрасних спеціальностей з: енергозбереження, електропостачання та енергоменеджменту; екології; гірничої справи; автоматизації та електромеханічного обладнання підприємств; теплотехніки та ресурсозбереження.
КПІ ім. Ігоря Сікорського забезпечує: безкоштовне навчання, проживання в гуртожитку протягом усього навчання; отримання звання офіцера (наявність військової кафедри); працевлаштування на підприємствах і організаціях України. Ми надамо всіляку допомогу і підтримку Вашим дітям і онукам.
Для мене і нашого колективу де я працюю, буде особливо важлива і неоцінена Ваша допомога для моєї кафедри - інженерної екології,  яка запрошує випускників  шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів (молодших спеціалістів) для навчання у нас  за спеціальністю "101 Екологія",   спеціалізація: інженерна екологія та ресурсозбереження.
Необхідними сертифікатами ЗНО для спеціальності "101 Екологія", є: українська мова; математика; хімія ( або географія).
Звертаємо особливу увагу випускників технікумів та коледжів  для яких  виділені спеціальні місця на бюджетну (безкоштовну) форму навчання.
Більше про кафедру інженерної екології, спеціальність,  умови вступу , студентське життя  ви можете дізнатися на сайті:  www.ecology.kpi.ua  та   подивившись відео зняте нашими студентами спеціально для вас:  https://www.youtube.com/watch?v=Y1IWFBdHpQ0
Ми будемо дуже раді нашому новому радіоаматорському поповненню, яке після вступу до КПІ продовжить свої радіоуніверсітети в нашому знаменитому клубі UT7UZA ! До речі, наш радіоклуб UT7UZA знаходиться в навчальному корпусі 22 нашого інституту, де Ви і будете навчатися  з обраної спеціальності.!
Дуже сподіваємося на Вашу допомогу наші дорогі друзі!   

 

За довідками та консультаціями звертайтеся до нас  по емейл: ux0un@ukr.net  та за тел.  050-380-95-78
Будемо завжди раді зустрітися з Вами  у зручний для Вас час за адресою:
м Київ, вул.Борщагівська 115, корпус 22, каф. ІЕ  та в нашому клубі UT7UZA !

З повагою, Микола Іванович Сергієнко, UXØUN,
керівник радіоклубу "Політехнік" UT7UZA,
КПІ ім. Ігоря Сікорського, м. Київ

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар