QRZ-Прикарпаття » Новини » Дні активності присвячені 655-й річниці з дня заснування міста Вінниці.

Дні активності присвячені 655-й річниці з дня заснування міста Вінниці.

Опублікував на сайті uw8sm від 8.09.2018, 10:18
 (голосів: 1)

Дні активності присвячуються 655-й річниці з дня заснування міста Вінниці. Літочислення нашого міста розпочалось у 1363 році з того часу, як литовський князь Ольгерд здобув перемогу над татарами. Тоді його племінники князі Коріатовичі розпочали зводити на відвойованій землі міста-фортеці. Серед них була і Вінниця. Організує дні активності: "Вінницький обласний спортивно-технічний радіоклуб”.

Дата і час проведення: з 00:00 3 вересня 2018 року по 23:59 9 вересня 2018 року за київським часом. До участі в днях активності запрошуються радіоаматори всіх країн.

В якості нагороди за роботу у днях активності засновано новий диплом „Вінниця-655”. Радіоаматори, які бажають отримати диплом „Вінниця-655” повинні набрати 655 очок. При роботі на діапазонах 1,9 – 28 Мгц залікові пункти нараховуються наступним чином:

- робота з радіостанцію ЕN655N дає у залік 50 пунктів;

- робота з колективними радіостанціями Вінницької області дає у залік 30 пунктів;

- робота з членами „Вінницького обласного радіоклубу” дає у залік 20 пунктів;

- інші індивідуальні радіостанції Вінницької області дають у залік 10 пунктів.

Зараховуються радіозв’язки проведені усіми видами випромінювання, повторні зв’язки зараховуються на різних діапазонах. Повторні зв’язки із станцією з ювілейним позивним ЕN655N зараховуються також і в різні дні активності.

Радіоаматорам Вінничини для отримання диплому „Вінниця-655” необхідно провести з іншими учасниками днів активності не менше 100 QSO. Серед учасників днів активності з числа радіоаматорів Вінниччини буде підведена першість за кількістю проведених зв’язків за період днів активності. Переможці першості (1-3 місця) будуть нагороджені організатором цінними призами та паперовими дипломами.

Диплом безкоштовно у електронному вигляді надсилається заявнику на його електронну адресу. Можливе надсилання паперового варіанту диплому за умови оплати вартості виготовлення і поштових послуг в розмірі 20 грн. Отримання паперового диплому операторами до 18 років, дитячими колективами, ветеранами війни та інвалідами буде безкоштовне /для українських операторів.

Заявка на диплом складається в будь-якому текстовому редакторі у вигляді виписки

 з апаратного журналу та направляється на електронну адресу менеджера диплому

 ut7ni@i.ua, або на поштову адресу: Янчук В.М., м.Могилів-Подільський,

 вул.Коцюбинського 56а., індекс 24000. Менеджер залишає за собою

право перевірки проведених QSO.

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар