QRZ-Прикарпаття » Життя клубу » Збори ГО "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"" 2016

Збори ГО "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"" 2016

Опублікував на сайті UW5SW від 27.01.2016, 00:41
 (голосів: 2)
Збори ГО "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"" 2016

23 січня 2016 року відбулась Конференція ГО "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"". Основним питанням порядку денного було прийняття нової редакції статуту організації, у відповідності з Законом "Про громадські організації", вибори Ради, порядку вступу в члени організації та ін.

У зборах прийняло участь 27 радіоаматорів з 8 р-нів області, м. Івано-Франківськ та Болехів. Одним з присутніх був учасник АТО Сергій Станіславський, UT8SQ.

Конференцію відкрив Голова клубу радіоаматорів "Прикарпаття" Кузнєцов В.Т., US0SU. У вступному слові коротко розповів про діяльність клубу у 2015 році, про необхідність внесення змін у статут організації та реєстр громадських об'єднань, вшанували пам'ять SK. Головуючим на зборах обрали Гладенка Р.О., UW5SW, секретарем - Діхтяра В.П., UT5SA.

UW5SW довів до учасників текст нової редакції статуту. По кожному з його розділів проводилось обговорення, вносились конструктивні пропозиції. Активну участь в обговоренні прийняли US0SU, UT5SA, UT2SW, UW8SM, UR5SD, UX2SB та ін. Враховано також пропозиції радіоаматорів, які не змогли приїхати на збори. В результаті голосування проект прийнято одноголосно.

Відповідно до вимог статуту, US0SU запропонував провести вибори Голови організації її Ради та список кандидатів з числа найбільш активних радіоаматорів. В ході обговорення, від UT5SA надійшла пропозиція обрати Головою Ради Гладенка Р.О., UW5SW. UR5SAU виступив з пропозицією обирати в Раду організації молодь, віком до 40 років та змінити голову КТК на Віталія Бобика, UW4SU, UW5SW ж запропонував головою КТК залишити  UT5SA. У свому виступі, Василь Бялик, UR5SL, запропонував включити в Раду представників районів. Його пропозицію підтримали й інші учасники, зокрема Олександр UT2SW виступив з пропозицією членам Ради, які живуть за межами обласного центру, приймати участь дистанційно, з використанням Skype-конференції. Після голосування прийнято рішення обрати: Головою Ради - Гладенка Р.О., UW5SW, Раду, у сладі:  Кузнєцов В.Т., US0SU, Діхтяр В.П., UT5SA, Воротняк Д.І., UR5SFL, Дутчак В.Д., UR5SIO, Ліуш О.М., UR5SBV, Пічкур О.П., UT2SW, Родін О.В., UR5SEQ, Шпичак А.П., UR5SD, Круцик Л.Б., UR5SDU, Шпільчак Я.М., US0SY, Бобик В.В., UW4SU, Янулявічус А.М., UW8SM. Головою ревізійної комісії - Маковського Т.І., UX5NW

Обговорюючи кандидатури в КТК враховували те, що склад комісії затверджується щорічно начальником Карпатської філії УДЦР - Бортовим В.Г. Згідно цього наказу, Головою КТК є начальник відділу радіочастотного моніторингу філії Гапоненко В.В., його заступником є представник від радіоаматорів області, за якого й проводилось рейтингове голосування. Кандидатуру UW4SU підтримали 11 з 19 чол., UT5SA - 8, "утримався" -1, решта не голосувала. Визначили остаточно склад КТК: UW4SU - заступник Голови комісії, US0SU, UT5SA - її члени. Крім того, в КТК входять ще 2 працівника філії УДЦР.

Після виборів керівного складу організації, перейшли до питання про членські внески. На даний момент клуб радіоаматорів "Прикарпаття" не входить в інші громадські об'єднання, зібрані членські внески не будуть нікуди передаватись, а залишаться в клубі для вирішення внутрішніх питань. Виходячи з цього, вирішено залишити розмір членського внеску 70 грн.

Наступне питання порядку денного - створення бази індивідуальних даних членів організації та порядок вступу в її члени. Вирішено створити реєстраційну базу членів клубу та провести їх перереєстрацію. Для цього розроблені зразки заяв для вступу в клуб, визначено порядок прийняття членів оргнанізації, який відображено в статуті. Запропоновано всім бажаючим перереєструватись в організації. Для цього необхідно подати заяву на вступ, дозвіл на обробку персональних даних, копію дозволу на експлуатацію АРС, фотокартку 3х4 (можна в електронному виді) та сплатити щорічний членський внесок. Згідно поданих документів Рада організації, на своїх засіданнях, буде приймати рішення щодо членства в організації, вносити дані в реєстр та видавати посвідчення члена ГО "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"". 

На завершення конференції, після прийняття всіх важливих рішень згідно порядку денного, перейшли до обговорення питань, що стосуються плану діяльності радіоклубу в 2016 році.

US0SU розповів про необхідність проведення заходів для відзначення 160-ї річниці з дня народження І.Я. Франка. Запропоновано провести "Дні активності", використовуючи спеціальний позивний сигнал та виготовити пам'ятний диплом. UW5SW зачіпив тему участі радіоаматорів області у чемпіонатах України. Обговорювалось питання відкриття рахунку організації у банку, розробки положень про почесних членів клубу, радіоаматорської етики, Роман, UR5SCO розповів про діяльність юних радіоконструкторів, з якими він займається, продемонстрував цікаві фотографії.

Загалом, конференція пройшла активно. Було прийнято ряд важливих рішень, обговорили основні напрямки діяльності, "перезавантажено" актив клубу. Організатори вдячні всім її учасникам за плідну працю і сподіваються на таку ж активну роботу в подальшому.

Фотографії можна подивитись в фотоальбомі або завантажити з розширенням 8Mpx тут:

1.rar [3.5 Mb] (скачувань: 303),

2.rar [3.5 Mb] (скачувань: 304)

3.rar [1.9 Mb] (скачувань: 294),

4.rar [3.4 Mb] (скачувань: 297).


Протокол конференції:protokol-ustanovchih-zborv-final.doc [70 Kb] (скачувань: 317)

Зразки документів для вступу в ГО:go.rar [29.17 Kb] (скачувань: 297)

Статут:ctatut.doc [185 Kb] (скачувань: 306)

 

73! Руслан, UW5SW

Cічень 2016

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар
Цитата
  • Технічний адміністратор
  • Реєстрація: 22.08.2010
  • Коментарів: 3
  • Публікацій: 73
^

Радий був бачити усіх присутніх на конференції. Бажаю Руслану успіхів!


--------------------