QRZ-Прикарпаття » Життя клубу » Загальні збори клубу радіоаматорів "Прикарпаття" 2016

Загальні збори клубу радіоаматорів "Прикарпаття" 2016

Опублікував на сайті UW5SW від 8.12.2016, 14:01
 (голосів: 1)
Загальні збори клубу радіоаматорів "Прикарпаття" 2016

 

19 листопада відбулись Загальні збори громадської організації "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття".

Сильний снігопад, який пройшовся територією області напередодні, не зміг зашкодити радіоаматорам Прикарпаття організувати дружню зустріч. На зборах були присутні представники Богородчанського, Галицького, Долинського, Калуського, Коломийського, Косівського, Снятниського, Тисменицького районів області, а також міст Болехова та Івано-Франківська. Нажаль не всі активні радіоаматори мали змогу приїхати до обласного центру череж поважні причини, однак більшість з них підтримала діяльність зборів у телефонному режимі, а також передали свій голос присутнім по довіреностях. Серед присутніх були юні радіоаматори, дехто з них вже здав кваліфікаційний іспит. Були й одноклубники, які вперше приймали участь у такому заході і мали можливість поспілкуватись з колегами вживу, поза ефіром. Приємно було зустрітись з давнім другом, учасником АТО Сергієм Станіславським, UT8SQ.

 

 
Презентація діяльності юних радіоаматорів

 

Після реєстрації та обрання президії, виступив голова Ради організації Руслан Гладенко, UW5SW зі звітом про проведені у 2016 році заходи, подякував за підтримку та допомогу у діяльності організації її членам, зокрема Кузнєцову В.Т., US0SU та Круцику Л.Б., UR5SDU, за допомогу в співпраці з іншими організаціями, Родіну О.В. UR5SEQ та Шпичаку А.П., UR5SD за активну участь та організацію діяльності круглих столів, Возняку Ю.В., UR5SNM за якісну роботу офіційного сайту, Якушеву О.В., UX0SX за активну участь в чемпіонатах України на КХ та іншим. Відзначив високі спортивні досягнення дитячої колективної радіостанції UR4SXA з смт. Заболотів, Снятинського району.

Вшановано світлу пам'ять Омеляна Ліуша, UR5SBV.

 

 
Активне обговорення 

 

Про роботу з молоддю розповів Роман Ткачук. Його вихованці займаються радіоконструюванням та розробками в галузі альтернативної енергетики, кращих з них відзначено дипломом. Під час свого виступу він продемонстрував відеофільм про діяльність та досягнення юних науковців.

 

У президії UW5SW, UR5SMS, UW8SM

 

Андрій, UW8SM оприлюднив протокол чемпіонату Івано-Франківської області з радіозв'язку на КХ 2016 року та нагородив переможців. Чемпіоном Івано-Франківської області 2016 року став Олександр Прощенко, UT3SO з міста Долина. Його нагороджено плакеткою (спонсори UW8SM, UW4SU) та золотою медаллю. Друге місце посів Ярема Шпільчак, US0SY з с. Ямниця, Тисминецького р-ну, на третьому - Анатолій Шпичак, UR5SD з м. Снятин. Призерів нагороджено дипломами та медалями відповідних ступенів.

 

Звітування про діяльність Ради

 

В ході конференції було обговорено ряд важливих питань щодо плану діяльності організації на наступний рік. Зокрема прийнято бюджет, анонсовано заходи із святкування 60-ї річниці створення обласного радіоклубу та 90 років з часу появи радіоаматорства на території області. US0SU та UW8SM займаються збором та пошуком історичної інформації з цього приводу. Вирішили провести святкування у вересні 2017 року, а пропозиції і обговорення заходів провести на нашому форумі. Разом з тим є необхідність залучення спонсорів для підтримки заходів.

 

Виступає UX5NW

 

Прийнято обгрунтоване рішення про встановлення розміру членського внеску на 2017 рік - 100 грн. Сплатити його можна буде після відкриття банківського рахунку (буде повідомлено додатково).

Одним з важливих питань, обговорення якого заплановано на кінець року, було участь організації у громадськїй спілці "Всеукраїнська радіоаматорська ліга", або, як альтернативу, вступ радіоаматорів Прикарпаття в громадську організацію "Ліга радіоаматорів України". Після обговорення особливостей участі в цих організаціях, їх внутрішьої політики, діяльності, ситуації, яка склалася навколо QSL-бюро, претензій до суддівства спортивних заходів, які проводила ЛРУ, учасники зборів засудили дії керівництва ЛРУ й вирішили підтримати діяльність громадської спілки "Всеукраїнська радіоаматорська ліга". У зв'язку з цим, прийняли рішення подати заяву керівництву спілки про намір стати її учасником.

Голова Ради також довів до присутніх про те, що законодавство України захищає право громадян на вільний вибір участі в громадських об'єднаннях, тому, щоб стати членом громадської спілки, необхідно подати персональну заяву встановленого зразка про свій намір та сплатити на рахунок спілки членський внесок, розміром 50 грн.

 

Працює КТК

 

Відбулись також зміни у складі Ради організації. Підтримано особисте бажання молодого і енергійного радіоаматора Богдана, UR5SMS стати членом Ради ГО. Бажаємо йому творчої наснаги й сподіваємось на активну участь у розвитку радіоаматорства на Прикарпатті!

Під час зборів працювала кваліфікаційно-технічна комісія. Результатом її діяльності стала видача двох довідок про складання іспиту на 3 і 2 категорії. Присутні мали змогу заповнити документи на оформлення та продовження дії Дозволів на право експлуатації АРС.

 

Юний радіоаматор Сергій Федорняк готується отримати власний позивний

 

Дякуємо всім, хто підтримав роботу Загальних зборів організації, зміг приїхати до обласного центру, не зважаючи на погодні і життєві обставини, а також тим, хто підтримував колектив дистанційно. Сподіваємось на активну участь у діяльності організації в подальшому, в єдності сила!

Також запрошуємо всіх долучатись до збору історичної інформації щодо радіоаматорської діяльності на території області у різні роки, приймати участь в обговоренні на нашому форумі. Фото, розповіді, документи, картки, все, що стосується нашої історії прошу надсилати у любому вигляді Володимиру US0SU, Андрію, UW8SM або Руслану, UW5SW. Є можливість цінні матеріали відсканувати та повернути власникам. Зібрана інформація буде опублікована у вигляді збірки, слугуватиме добрим прикладом для підростаючого покоління.

 

 
UT2SQ & UW8SM 
 
 
UT8SQ, UT2SQ, UR5SNM
 
Дружний колектив

 

Протокол Загальних зборів: protokol-6-16-19.11.16.rar [29.35 Kb] (скачувань: 320)

Фото для друку:

rrrrrsrr.rar [2.58 Mb] (скачувань: 298)

zbory_2016_call.rar [2.06 Mb] (скачувань: 303)

 

Руслан, UW5SW

73!

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар