QRZ-Прикарпаття » Життя клубу » Зірки ефіру 2019

Зірки ефіру 2019

Опублікував на сайті UW5SW від 28.08.2019, 19:42
 (голосів: 1)

ВІТАЄМО ! Андрія Свяглу UR5SAM

з перемогою у всеукраїнських очно-заочнних змаганнях молоді "Зірки ефіру України", які проводились з 12 по 17 серпня 2019 року в м. Херсоні. Андрій, вихованець UR4SYM ЗШ№24, приймав участь в заочному заліку та посів 1 місце, набравши найбілшу кількість очок.

Змагання "Зірки ефіру України" проводяться Українським Державним центром позашкільної освіти міністерстава освіти та науки України щорічно, за підтримки Херсонського центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Товариства сприяння обороні України та молодіжним комітетом ЛРУ.
Комплекс змагань складається з очних змагань з радіозв’язку на КХ, швидкісного прийому та передачі радіограм та очно-заочних змагань з радіозв’язку на КХ. Щорічно в них приймають участь десятки дитячих та юнацьких команд зі всіх регіонів України, а також дорослі учасники у відповідному заліку. Цікаво зустрітись очно з своїми суперниками, з якими протягом навчального року змагаються юні оператори в заочних змаганнях зі своїх навчальних закладів.

Колектив радіостанції UR4SYM школи №24 готує команду для участі в очній частині змагань у наступному році. Бажаємо успіху і наснаги гуртківцям!

 

Руслан Гладенко UW5SW

73!

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар
Цитата
  • Радіоаматор
  • Реєстрація: 16.10.2018
  • Коментарів: 3
  • Публікацій: 0
^

Мо ло дці!!!


--------------------