QRZ-Прикарпаття » Життя клубу » UR5STI - переможець Кубка Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ 2019

UR5STI - переможець Кубка Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ 2019

Опублікував на сайті UW5SW від 7.11.2019, 13:28
 (голосів: 2)
UR5STI - переможець Кубка Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ 2019

Змагання "Кубок Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ" проводяться Львівською обласною організацією Товариства сприяння обороні України на діапазонах 144МГц та 432МГц.  Щорічно кількість учаників змагань збільшується, а їх географія розширюється. 

   До заповітної мрії - виграти Кубок радіоаматори Івано-Франківської області йшли давно. Участь у даних змаганнях для них ускладнюється географічним розташуванням області та особливостями ульракоротких хвиль. Переважна більшість кореспондентів знаходяться за висотами, які не дають можливості працюівати з львівськими кореспондентами, а положенням про проведення змагнь передбачено обовязковий радіо'звязок з цією областю. Доводиться організовувати радіоекседиції в Карпати, працювати з вершин гір.
UR5STI - переможець Кубка Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ 2019
   Завдяки проробленій агітаційній роботі серед радіоаматорів клубу "Прикарпаття", навесні 2018 року були здійснені перші масові спроби участі у цих змаганнях. З польових умов приймал участь з десяток радіостанцій Івано-Франківської області, від туру до туру мінялись локації, вдосконалювалось обладнання та навички роботи. Необхідно було подбати про комфортне перебування в наметах, не залежно від погоднії умов, доставку апаратури та антен на вершини гір, заряд акумуляторів та багато іншого.
   В решті решт серйозний підхід до справи дав свої результати. Працюючи з різних вершин - Г. Петрос, Хом'як, Синяк та ін, Тарас Стогул UR5STI таки зміг обійти конкурентів, набравши найбільшу кількість очок, виборов Кубок Львова з радіозв'язку на УКХ ЧМ. 
   Вітаємо переможця, бажаємо не зупинятись на досягнутому! 

 

Відео зучасті в одному з турів змагань:

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар