QRZ-Прикарпаття » Новини » Конференція радіоклубу "Прикарпаття" 2016 р.

Конференція радіоклубу "Прикарпаття" 2016 р.

Опублікував на сайті UW5SW від 17.01.2016, 16:21
 (голосів: 4)

В зв'язку з необхідністю приведення реєстраційних даних  Клубу радіоаматорів "Прикарпаття" до вимог закону України  "Про громадські об'єднання" Радою клубу проводиться обласна Конференція., яка відбудеться 23 січня 2016 року у м. Івано-Франківську за адресою: вул. Довга, 60, у приміщенні міского спортивно-технічного клубу ТСО України. Початок роботи конференції о 10:00 год.

Пропонується порядок денний:

1. зміна назви Організації;  (відповідно до вимог занкону, пропонується назва : Громадська Організація "Клуб радіоаматорів "Прикарпаття"");

2. прийняття Статуту Організації; (пропонується новий проект Статуту);

3. вибори керівного складу; (у відповідності з прийнятим Статутом);

4. основні напрями діяльності Організації на звітний період;

5. бюджет Організації;

6. розмір членських внесків;

7. поновлення реєстрації членів радіоклубу; (пропонується перереєстрація членів клубу, у відповідності до Статуту, створення  реєстру членів, подання документрів, заповнення заяв);

8. різне; (обговорення проблемних питань радіоаматорів області, зразок посвідчення члена Організації, участь радіоклубу у Чемпіонатах України у 2016 р., проблемні питання щодо встановлення та використання репітерів в області, тощо).

 

До роботи Конференції пропонується оснайомитись з проектом Статуту:proekt-statutu_v4_final.doc [185.5 Kb] (скачувань: 316)

Для реєстрації у ГО необхідно подати заяву про прийняття у члени Організації, дозвіл на обробку персональних даних та фотокарточку, розміром 3х4 см.

Бланки заяв для вступу в ГО (друк): zayava-na-vsup-v-organzacyu.doc [41.5 Kb] (скачувань: 299)

Зразок заповнення заяв:zayava-na-vsup-v-organzacyu-zrazok.doc [41.5 Kb] (скачувань: 316)

Зразок довіреності на представлення інтересів відсутнього члена клубу: dovrenst-zrazok.doc [26.5 Kb] (скачувань: 308)

Фотокартки можна надіслати у електронному вигляді на адресу: uw5sw@mail.ru в любому графічному форматі з любим розширенням та розміром, вони будуть оброблені відповідно до потреб. Фото у паперовому вигляді будуть віддаватись після їх сканування, разом з посвідченням.

Всі вищеперелічені документи необхідні для внесення даних у реєстр членів організації та видачі посвідчення.

Заяву також можна подати в любий час, передати іншими учасниками Конференції, надіслати поштою на адресу: Гладенко Р.О., вул. Тролейбусна, 14/33, м. Івано-Франківськ, 76008. Рішення про встуб до ГО будуть прийматись на перших, після подачі заяви, зборах Ради Організації.

При наявності поважних причин, що перешкоджають прибути на Конференцію, можна передати свої повноваження іншим учасникам, написавши довіреність, яка має бути завірена підписами двох радіоаматорів вбо Головою Ради Організації.

 

Пропозиції та запитання за тел. UW5SW: 095 346-16-80

 

Всі документи можна завантажити одним архівом: go.rar [65.72 Kb] (скачувань: 299)

 

Запрошуємо на Конференцію всіх радіоаматорів!

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар
Цитата
  • Радіоаматор
  • Реєстрація: 3.05.2012
  • Коментарів: 3
  • Публікацій: 3
^

НЕ  ЗНАЙШОВ У СТАТУТІ В ЯКОМУ ФОРМАТІ НАША ГО БУДЕ СПІВПРАЦЮВАТИ З 

 

ЛІГОЮ РАДІОАМАТОРІВ УКРАЇНИ , ЯКА ПРЕДСТАВЛЯЄ НАШУ  КРАЇНУ В МІЖНАРОДНІЙ РАДІОАМАТОРСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ  IARU


--------------------
Цитата
  • Технічний адміністратор
  • Реєстрація: 14.08.2009
  • Коментарів: 13
  • Публікацій: 370
^

В статуті питання взаємовідносин з іншими організаціями висвітелно у загальному виді - можна укладати угоди. На даному етапі, поки ще йде возня з судами, не відомо, як нас представляє ЛРУ, оскільки за деякі роки членські внески від нашого ОВ не зареєстровані в бухгалтерських документах ЛРУ, а ми їх точно здавали, я сам свідок... Крім того, наше відділення виявилось не членом ЛРУ з деяких (?) часів, а ЛРУ, виявляється, складалось лише з 9 ОВ! Є підтверджуючі документи. Теперішні керманичі на форумах говорять про наше ОВ і ще про ряд подібних, що ми мікроскопічне відділення в плані радіоаматорів, хоч я не можу зрозуміти як 55 членів нашого ОВ виявились мікроскопічнішими, ніж 16 членів Одеського ОВ... І ще є ряд подібних питань. Тому наше ОВ вже давно не представлене в IARU. І, поки це питання не буде врегульовано, ми не можемо визначитись з форматом співпраці.

Це питання пропоную винести на обговорення на Конференції.


--------------------