QRZ-Прикарпаття » Новини » Новий розділ сайту "Досягнення"

Новий розділ сайту "Досягнення"

Опублікував на сайті uw8sm від 9.03.2016, 23:21
 (голосів: 1)

На сайті додано розділ "ДОСЯГНЕННЯ" з метою висвітлення здобутків радіоаматорів області. Це можуть бути країни по списку диплома DXCC, квадрати на різних УКХ діапазонах, цікаві дипломи і т.п. Ваша статистика та побажання стосовно змісту, приймаються на e-mail Андрія UW8SM.

73!

                                   

   

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар
Цитата
  • Радіоаматор
  • Реєстрація: 3.05.2012
  • Коментарів: 3
  • Публікацій: 3
^

Я б запропонував розширити рубрику ,,Досягнення,, такими темами як конструкторська робота по антенах, по побудові радіоаматорської апаратури і інших конструкцій які 

підпадають під загальну назву ,,САМ ЗРОБИВ,,  бо бачити в розділі ,,Досягнення,, всього

5 чоловік на всю область-це мінімум із мінімума.


--------------------
Цитата
  • Технічний адміністратор
  • Реєстрація: 14.08.2009
  • Коментарів: 13
  • Публікацій: 370
^

  Все вірно. Цей розділ так і задумувався. 5 чоловік на область, це ті, хто підтримав дану іденю на цей момент, насправді досягнень є більше, будемо доповнювати. Можна додати "Сам зробив", лиш треба придумати як має це виглядати, щоб зручно було користуватись розділом. На сайті для цього задумувалось використовувати розділ "Члени клубу", де всі мали б залишити про себе все, що вони хочуть повідомити іншим. Тут і досягнення, і "сам зробив", і різні фото, люба інформація. Просто чомусь присутня велика інерція в наших аматорів, навідь коли обіцяють вислати інформацію, швидко забувають.

   Можна в розділі "Члени клубу" давати розширену інформацію про свої здобутки, а у розділі "Досягнення" - посилання на персональний розділ, у табличному вигляді, з коротким описом. Тоді буде компактно і зрозуміло. Як ідея?


--------------------