QRZ-Прикарпаття » Новини » EURAO Party - Summer 2017: DMR meeting on the air

EURAO Party - Summer 2017: DMR meeting on the air

Опублікував на сайті UW5SW від 10.09.2017, 23:20
 (голосів: 1)

Європейська організація радіоаматорів EURAO оголошує нову подію в ефірі - "DMR зустріч в ефірі".

Це не змагання, це просто проведення радіозв'язків за декількома простими "правилами", краще називати їх рекомендацями.

Умови:

DMR (Digital Mobile Radio) - це відкритий стандарт цифрового радіозв'язку, який широко використовується радіоаматорами в останні роки. Багато ретрансляторів по всьому світу є мережевими. Найпопулярнішою мережею DMR є BrandMeister (BM), у якій за EURAO закріплена розмовна група (Talk Group (TG)) 9201. Спробуйте підключитися до цієї TG, щоб весело провести час і зустрітися з іншими радіоаматорами світу, або просто слухайте групу.

 

Дата та час:

23 та 24 вересня 2017, субота та неділя, 00:00-24:00 UTC.

 

Діапазони та види роботи:

Рекомендованих частот для DMR у цьому заході не існує. Ви повинні знайти репітер (ретранслятор) у вашій області, зв'язаийі з мережею BM. Ви можете скористатись цією картою, щоб знайти найближчий ретранслятор. Або просто слухти потокову передачу розмов в групі у реальному часі через браузер.

В м Івано-Франківську DMR репітер працює на каналі RU702: 438,775 MHz TX / 431,175 RX (Timeslots: TS1 - TG91 - WW або інші групи; TS2 - TG2555 - Ukraine).

 

Виклик: "CQ EURAO Party".

 

Обмін:

Оскільки це дні активності для проведення QSO, а не змагання, ви можете говорити про те, що хочете, будь-якою мовою (вибирайте таку, щоб всі в цій групі могли розуміти), скільки хочете часу, це загальний ресурс.

Нижче наведено декілька пропозицій щодо того, як розпочати розмову: ім'я, місто, локатор, погода, антени, бурові установки тощо. Також говоримо про обмін QSL. Кажіть правду. Скажіть "ні, дякую", якщо вас не цікавлять QSL картки. Але якщо ви хочете мати пам'ять про ваш контакт, не соромтеся використовувати наше EuroBureauQSL (див. Нижче).

 

Logs:

Для статистики ми просимо учасників присилати свої журнали в форматі ADIF на адресу party@eurao.org, де ім'я файлу має бути вашим позивним (наприклад, EA3RKF.ADI). Ця інформація буде не у вигляді результатів або таблиць ліги, тільки статистична інформація про кількість QSO, країн, послів, OMs / YLs / Клуби та ін.

 

Сертифікати учасників:

Для тих, хто відправить журнал, у якому підтвердиться не менше 10% QSO.

 

EuroBureauQSL:

Ви можете використовувати його для обміну QSL, навіть якщо ви не є учасником EURAO. У такому випадку просто надішліть QSL до точки входу в країну, з якою було проведено зв'язок.

 

Login to post comments.

 

INFO: http://www.eurao.org/en/node/907

 

Переклад UW5SW

Шановний відвідувач, ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Рекомендуємо вам зареєструватись або увійти на сайт під своїм позивним.

Коментарі:

Залишити коментар